Jeg er nyutdannet Master of Science i prosjektledelse fra NTNU, Trondheim og jobber for tiden for aPoint som prosjektledelsesrådgiver (intern). Jeg hadde min bachelorgrad i telekommunikasjonsteknikk fra KNUST, Ghana. Jeg har også jobbet som Forex Exchange (FX) Trader og Risk Analyst i Standard Chartered Bank, Ghana og som Network Operations Center (NOC) ingeniør hos Ericsson i Ghana.

Jeg har alltid hatt lidenskapen til å utvikle ferdigheter i å bruke og administrere digitale løsninger for å løse forretnings- og miljøproblemer. Jeg er nå motivert til å jobbe i aPoint, som spesialiserer seg på å hjelpe selskaper med utvikling av forretningsmodeller og digitale løsninger.

I aPoint får jeg mulighet til å jobbe med erfarne prosjektledere som deler sine erfaringer og er villige til å hjelpe meg med å nå mine karrieremål. For å utvikle mine ferdigheter og tillit til å styre prosjekter, har jeg blitt betrodd å administrere noen av de spennende digitale prosjektene i selskapet. Disse opplevelsene gjør at jeg føler meg som del av en stor familie.

Etter å ha fullført praksisprogrammet, håper jeg å ha ekspertise til å hjelpe forretningsorganisasjoner med å utvikle effektive forretningsmodeller og digitale løsninger som vil skape verdi for dem og styrke deres konkurranseposisjon i deres operasjonsmarked.

Takk til ledelsen av aPoint for å gi meg denne muligheten til å realisere mine karrieremål.