Aktuelle saker

Vær oppdatert på hva vi gjør

Clear filter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gjennomføre prosjekt for landstrøm i 2022?

Nå er det mulighet for å gjennomføre forprosjekt for landstrøm med støtte fra Enova.

Tre nye områder i Volda får høyhastighets bredbånd

Volda kommune har gjennom Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, og Møre og Romsdal fylkeskommune, fått tilskudd til utbygging av høyhastighets bredbånd i områdene; Bjørkedal-Straumshamn, Velsvika-Lauvstad og Høydalen-Sunndalen. Husholdninger og næringsaktører i disse områdene får med denne utbyggingen tilbud om internettaksess med 100 – 1000 Mbit/s symmetrisk hastighet, basert på et topp moderne fibernett, sier Konrad Indergaard, daglig leder i aPOINT AS.

Våre nye kontorlokaler på MelloM

aPOINT har flyttet inn i nye kontorlokaler på MelloM (Ello-bygget), og her deler vi lyse og flotte lokaler sammen med Autility og Advanz.

Digitalisering fra A til Å

Sammen med Reventor AS og Advanz AS leverer vi komplette digitaliseringsløp fra A til Å.

Møt Shadrack

Jeg er nyutdannet Master of Science i prosjektledelse fra NTNU, Trondheim og jobber for tiden for aPoint som prosjektledelsesrådgiver (intern). Jeg hadde min bachelorgrad i telekommunikasjonsteknikk fra KNUST, Ghana. Jeg har også jobbet som Forex Exchange (FX) Trader og Risk Analyst i Standard Chartered Bank, Ghana og som Network Operations Center (NOC) ingeniør hos Ericsson i Ghana.

Møt Øystein

Jeg heter Øystein Næss og er 24 år gammel mann fra Frei. Jeg har studert bachelor i Logistikk og SCM på Høgskolen i Molde også har jeg en stor interesse for idrett og trening

Kartlegging for Miljødirektoratet

På oppdrag for Miljødirektoratet er aPOINT og våre samarbeidspartnere Kontali Analyse og Doxacom i gang med å kartlegge energibruken for fôrflåter og arbeidsbåter og servicebåter i Norge.

Landstrøm til Cruise(skip)

I forrige uke ble det kjent at alle som er involverte i innspillingen av “Mission Impossible 7”, skal bo ombord i to av Hurtigrutens skip som ligger i opplag ved Tindekaia i Åndalsnes. aPOINT har vært så heldige å få legge tilrette for at skipene det er snakk om har tilgang til landstrøm.

Ny i aPOINT

Jeg heter Fredrik Högberg og starter snart i aPOINT